Emekliye 3 yıl boyunca ücretsiz ‘ Faydalanmak için Son 5 gün’

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL’ye yükseltilirken yapılan zam aylar içerisinde enflasyon karşısında eridi.

Yıl içerisinde seyyanen zam bekleyen emekli istediğini alamazken hükümet Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel bir kereye mahsus emekliye 5 bin TL ikramiye hakkı tanıdı.

Sadece çalışmayan emeklilere verilen ikramiye tepkilere neden oldu. Hükümet ise bu tepkilerin ardından çalışan emeklilere de ikramiye verileceğini duyurdu.

Bu gelişmelerin ardından bankalarda boş durmayıp emeklilere kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Emekli maaşına bankaya taşıyanlara özel verilen promosyonlar vatandaşların dikkatini çekiyor.

Türkiye’nin en köklü bankası olan İş Bankası emeklilere özel sunduğu promosyon kampanyasında emeklilere ücretsiz detayı dikkat çekti.

Emekli maaşını İş Bankasına taşıyanlara banka 7 bin 500 TL’ye varan promosyon veriyor.

EMEKLİYE 3 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecek.

Öte yandan SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemeyerek birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanacak.

Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemeyeceksiniz. İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabınızdan diğer banka hesaplarına yapacağınız para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebileceksiniz.

Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 defa ücretsiz nakit çekim işlemi yapabilirsiniz.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacak.

İŞ BANKASI MAAŞA GÖRE EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort